Spannende wedstrijd Alcides E6 - FC Oldemarkt E3

Spannende wedstrijd Alcides E6 – FC Oldemarkt E3

Op deze wel hele mooie zaterdag 1 november stonden we in de wei tegen FC Oldemarkt. Na het beginsignaal gingen we direct vol in de aanval. Al in de 2e minuut miste een schot van Thomas net het doel. We bleven goed aanvallen en vanuit achteren probeerde Milan het maar helaas was de voorzet net te scherp en kwam in de handen van de keeper van Oldemarkt. Vlak daarna maakt Daan met een mooi schot de 1-0. Direct gaat Oldemarkt in de aanval maar Yannick haalt mooi weg bij het doel. Na een goed schot van Oldemarkt op onze keeper Matthijs, die de bal mooi stopt houden we nog onze voorsprong. Na nog een paar aanvallen van onze kant door Milan van achteruit en passende op Thomas was het Oldemarkt die de aanval overnam en volop druk uitoefende op onze verdediging.

Na een goede aanval en voorzet van Thomas scoort Niek dan toch de 2-0!

Direct pakt Oldemarkt de aanval weer op en komt dicht bij het doel, een schot dat aangeraakt wordt door Milan zet Oldemarkt op 2-1.

Alcides probeert de aanval weer over te nemen maar door veel balverlies krijgt Oldemarkt ook weer de nodige kansen maar Matthijs heeft een paar goede reddingen.

Na een mooie uittrap van Matthijs krijgt Daan de bal die een mooie 3-1 maakt.

In de slotfase van de eerste helft krijgt Oldemarkt een corner en scoren ze 3-2.

Na de rust is het Oldemarkt, dat weer druk zet en al snel is het 3-3.

Alcides probeert de wedstrijd naar zich toe te trekken en Daan probeert nog eens te schieten maar helaas de bal gaat over.

De verdediging van Alcides krijgt het zwaar met de aanvallen van Oldemarkt. Uit een corner maken zij 3-4.

Alcides probeert weer hun posities in te nemen en uit een mooie uitbraak scoort Thomas de verlossende gelijkmaker 4-4.

In de slotfase kunnen we helaas geen weerstand bieden aan de constante druk van Oldemarkt. Uit een corner scoren zij via een ongelukkige bal 4-5.

Helaas verloren maar we hebben goed ons best gedaan.