Zware wedstrijd MSC E7 - Alcides E6

27 september 2014, we maken ons op voor de stadsderby MSC E7-Alcides E6. Het is mistig en het veld nat.

Wat kunnen we verwachten van MSC? Vol goede moed gaan we van start na een serieuze  toespraak van Barry.

MSC speelt direct aanvallend en na enkele minuten kreeg MSC al enkele corners en was het eerste doelpunt een feit.

In de eerste helft gingen de aanvallen van Alcides en MSC nog over een weer.

Echter lukte het spitsen duo Roan en Thomas alleen het doel te bereiken met lange afstands schoten.

Het lukte MSC telkens weer om door de verdediging van Alcides heen te breken.

Zo stond de stand in de rust op 4-0. Na een verkwikkende limonade en peptalk van Barry gingen we de strijd weer aan.

De middenvelders Niek, Daan en Yannick haalden alles uit de kast maar konden de spitsen moeilijk bereiken.

MSC slaagde er in om in de volgende tien minuten twee maal te scoren. De twee verdedigers Milan en Tijmen hadden hun handen vol aan de aanvallen van MSC. Doelman Matthijs had het er druk mee tussen de doelpalen.

Hij hield er genoeg tegen maar kon niet voorkomen dat de stand eindigde met 10-0. MSC was voor ons gewoon een maatje te groot. Teleurgesteld verlaten we het natte veld waar op dat moment de mist heeft plaats gemaakt voor een warm zonnetje.

Kom op jongens, de volgende keer zijn ze voor ons!