​Alcides en Eduard Lindeboom aan het einde van dit seizoen uit elkaar


Hoofdtrainer Eduard Lindeboom
 
Aan het einde van het huidige seizoen zullen de wegen van Alcides en hoofdtrainer Eduard Lindeboom zich, na drie seizoenen, scheiden.
 
Eduard Lindeboom trad aan het begin van het seizoen 2013-2014 aan bij Alcides als assistent trainer. Na het ontslag van hoofdtrainer Raymond Schuurman vrij vroeg in dat seizoen, nam Eduard de taken als hoofdtrainer waar en na een aantal wedstrijden werd hij aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. Alcides eindigde dat seizoen als 5e en afgelopen seizoen eindigde Eduard met Alcides op de 8e positie.
 
Eduard heeft zich de afgelopen seizoenen een waar ambassadeur voor onze club getoond en stelt het belang van de club altijd voorop, waarbij hij initiatieven vanuit de club met betrekking tot de 1e selectie altijd van harte ondersteunt.
 
De resultaten zijn dit seizoen nog niet optimaal, maar gezien de jonge leeftijd van de selectie was dit wel enigszins ingecalculeerd. Alcides en Eduard Lindeboom hebben er vertrouwen in dat de resultaten zullen verbeteren dit seizoen, zeker wanneer er vanuit ziekenboeg weer routine terugkeert in de selectie.