“Nieuwe“ gezichten op bestuursfuncties bij Alcides

Tijdens de ALV hadden wij onze nieuwe penningmeester, Johan Schuring en VTZ voorzitter Gert-Jan Paulissen willen voordragen aan onze leden. Door het uitstellen van de jaarvergadering moet dit later. Toch kunnen sommige zaken niet wachten, Sven Zeeman woont inmiddels in Amersfoort en kan de rol van voorzitter VTZ niet meer vervullen. Gert-Jan neemt zijn functie over. Gert-Jan is al langere tijd actief binnen Alcides en later als lid VTZ, en nu dus als (ad-interim) voorzitter. Sven blijft op de achtergrond beschikbaar voor vragen en advies. 

Dit geldt op een andere manier ook voor onze huidige penningmeester Patrick de Jonge. Zijn administratiekantoor in combinatie met assistent-trainer zaterdag1 zorgt voor het maken van keuzes. Patrick heeft dan ook al enkele maanden geleden aangegeven graag zijn opvolger Johan Schuring te willen inwerken. Johan is voor velen een bekend gezicht. Is het niet als oud-eerste elftal speler dan wel als KNVB- scheidsrechter. 

Het bestuur had dit graag in persoon op de ledenvergadering gedaan, maar  langs deze weg (alvast) een warm welkom voor Gert-Jan en Johan en een oprecht DANK JE WEL richting Sven en Patrick voor hun tijd, energie en inzet voor Alcides. Uiteraard hopen wij dit op 12 april 2021 in persoon te kunnen zeggen.

Bestuur M.v.v. Alcides