123Inkt.nl blijft hoofdsponsor jeugd

123Inkt.nl en de jeugdopleiding van M.V.V. Alcides gaan opnieuw een overeenkomst aan voor drie seizoenen. Met ingang van seizoen 2020/2021 levert 123Inkt.nl aan alle jeugdteams een compleet nieuw tenue, inclusief trainingspak en sporttas. Voor M.V.V. Alcides betekent de sponsoring van 123inkt.nl dat alle jeugdteams in eenduidige, representatieve en professionele tenues op de voetbalvelden verschijnen. 

Nieuwe shirtsponsors jeugdteams M.V.V. Alcides
Voor de nieuwe kleding voor de jeugdteams van M.V.V. Alcides is gezocht naar nieuwe shirtsponsors. Met trots maakt de sponsorcommissie de namen bekend.
 

Al sinds 1991 kan iedereen bij De Hypotheekshop terecht voor een duidelijk verhaal over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De Hypotheekshop is volledig onafhankelijk, geven  ongekleurd advies en een duidelijk antwoord op elke financiële vraag. Het logo van de Hypotheekshop staat achterop het shirt op de bovenzijde.


Covebo is een jonge club uitzenders met ambitie. Ondernemend, lokaal en grensoverschrijdend. Gericht op oplossingen en dagelijkse verbetering. Onze mensen maken daarin iedere dag het verschil. Bij Covebo worden de keuzes in het veld gemaakt; bij onze klanten, met onze uitzendkrachten. Het logo van Covebo prijkt achterop het shirt aan de onderzijde.


Steeler ziet ieder nieuw project als een uitdaging om hun eigen torenhoge eisen te overtreffen. Het ontwikkelen van een custom jacht dat volledig voldoet aan de behoeften en wensen van de  veeleisende klanten leidt telkens weer tot nieuwe oplossingen. En de inspiratie wanneer deze ideeën tot leven komen, maakt ieder project een waanzinnig avontuur voor iedereen die erbij betrokken is. Het logo van Steeler staat op de linkermouw.


Vriend Sport en Fashion is een sport- en modewinkel gevestigd aan de Hoofdstraat 14 in Meppel. In een trendy modegedeelte vindt u een groot assortiment sneakers en casual schoenen. Daarnaast is er ook een breed assortiment trendy merkkleding en accessoires verkrijgbaar. Het sportgedeelte van de winkel biedt een ruim en uitgebalanceerd voetbalassortiment. Het logo van Vriend staat op de rechtermouw.

Respect
Naast de logo’s van deze sponsors staat op de rechtermouw ook het ‘Respect’ logo, want wat ons betreft is er zonder respect geen voetbal. 
De sponsorcommissie is erg trots op de voortzetting van de overeenkomst met 123Inkt.nl en erg blij met de nieuwe shirtsponsors.
Nieuwe kleur voor ST teams
Ook de Samenwerkingsteams (JO19 + alle MO-teams) krijgen nieuwe kleding van 123Inkt.nl. Vanaf  komend seizoen spelen zij in rode shirts / zwarte broeken.