123inkt.nl nieuwe hoofdsponsor Jeugd Alcides

Nieuwe hoofdsponsor voor Alcides jeugdopleiding heet 123inkt.nl

Met ingang van het seizoen 2017/2018 is het bedrijf 123inkt.nl hoofdsponsor van de jeugdopleiding van M.V.V. Alcides. 123inkt.nl levert aan alle jeugdteams een compleet tenue inclusief trainingspak en sporttas. Dit betekent dat alle spelers van Onder9 tot en met Onder19 , alle jongens en meisjesteams voorzien worden van een nieuw shirt, broek en kousen, een trainingspak en een voetbaltas.

123inkt.nl en de commissie sponsoring jeugdopleiding (CSJ) gaan een overeenkomst aan voor drie seizoenen, met de intentie om daarna nog drie seizoenen met elkaar door te gaan! CSJ heeft ondertussen met alle huidige tenuesponsoren gesproken.

Voor M.V.V. Alcides betekent de sponsoring van 123inkt.nl dat alle jeugdteams in eenduidige, representatieve en professionele tenues op de voetbalvelden verschijnen. 123inkt.nl ontwikkelt namelijk speciaal voor M.V.V. Alcides een nieuwe kledinglijn. Kortom: CSJ is dan ook heel erg in haar nopjes met de nieuwe hoofdsponsor 123inkt.nl.

CSJ gaat zich de komende periode richten om een of meerdere sponsoren te vinden voor de achterzijde van het shirt en de sporttassen. Vriend Sports & Fashion wordt logosponsor.

Speciale aanbieding!
Wanneer u een bestelling plaatst bij 123inkt.nl ontvangt M.V.V. Alcides een bijdrage per bestelling. Zelf ontvangt u nog 10% korting als u het huismerk van 123inkt.nl bestelt. Hoe de bestelling precies in zijn werk gaat, wordt op een later moment via deze site bekend gemaakt.

Over 123inkt.nl:
123inkt.nl is een grote speler in de markt inktcartridges, toners en fotopapier. Ze heeft ruim 1 miljoen klanten en is marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Naast branding specifieke activiteiten zijn zij ook maatschappelijk zeer betrokken, onder meer door het aangaan van partnerschappen met jeugdvoetbal. 

Sinds de start in het millenniumjaar 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland. Al 9 jaar op rij is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot "Beste Webwinkel" in de categorie Computer, hard- & software bij de Nationale Thuiswinkel Awards. Ook werd 123inkt.nl onlangs de grote winnaar van de overall publieksprijs "Beste Webwinkel van Nederland 2015 - 2016".

Bij 123inkt.nl vindt u overzichtelijk het grootste assortiment printersupplies voor de beste prijzen. Slimme logistieke processen en uitstekend voorraadbeheer zorgen ervoor dat ruim 97% van alle orders binnen 24 uur worden bezorgd. Besparen op printkosten is heel eenvoudig met het 123inkt.nl huismerk en hoeft niets af te doen aan de kwaliteit. Alle cartridges van het huismerk zijn 100% gelijkwaardig aan de originele. U merkt het verschil alleen in uw portemonnee!

123inkt.nl kan een goede en constante kwaliteit leveren doordat ze haar producten inkoopt bij de grootste fabrikanten van cartridges en toners ter wereld!  Ze geven daarbij een levenslange garantie op al hun huismerkartikelen. 123inkt.nl produceert haar huismerkassortiment onder de kwaliteitsnormen van ISO9001 en ISO14000. Deze normen stellen zeer hoge kwaliteits- en milieueisen aan de fabrikant. Naast de productlijn 123inkt.nl, worden ook de productlijnen 123led.nl en 123-3D.nl gevoerd.