21 september 2013; F6 gaat er tegen aan!

Zaterdag 21 september, het is fris en bewolkt.

Vandaag worden eerst de officiële foto’s gemaakt voor de website. Het is een drukke bedoening. Tegen de tijd dat we aan de beurt zijn, blijkt dat we één iemand missen… Toch maar de foto maken. Daarna keurig in de rij gaan staan om nog even portretfoto’s te maken. En terwijl die genomen worden, komt onze gemiste speler er aan rennen. Gelukkig, de groepsfoto kan nog een keer genomen worden, maar dan met iedereen van het team er op, plus de trainer, leidster en assistent-leidster.

Door de commotie rondom de foto’s komen we iets later dan bedoeld aan op het veld waar we gaan spelen. Onze tegenstanders, SJO/SVBS Oranje-Zwart F1 staat al een tijdje klaar. Voor ons dus geen tijd om nog even rustig een balletje te trappen; we gaan er gelijk vol tegen aan!

En in de eerste paar minuten van de wedstrijd vliegen de ballen al richting het doel van Oranje- Zwart. Maar gezegd moet worden dat hun keeper erg goed is; menig bal wordt op geweldige wijze door hem tegengehouden.

Er wordt nog niet volop overgespeeld, maar als toeschouwers kunnen we zeker zien dat de training haar vruchten afwerpt. Helaas blijven sommigen toch vaak als een kluitje om de bal heen hangen. Gelukkig krijgen we daar toch genoeg kansen om de bal dan naar één van de vrijstaande spelers te spelen. En deze kansen worden dan goed benut. Vele pogingen van ons om te scoren resulteren in een 3-0 stand als de rust begint.

Dan is er  enige onrust rond het halen van de ranja; iemand is er met ‘onze’ ranja vandoor! Intussen spreekt onze trainer nog even wat tactiek door. Net op het moment dat de scheidsrechter bepaald dat we na de wedstrijd wel wat gaan drinken, komt er toch nog een ouder met bekers aan gesneld. Toch snel wat drinken en dan beginnen we aan de tweede helft.

Net als de eerste helft zijn we toch wel in de overhand qua balbezit en kansen om te scoren. Het is dan ook al snel 4-0. Oranje-Zwart doet ontzettend zijn best, maar krijgt het niet echt voor elkaar om door te breken tot onze goal. Wij daarentegen krijgen meerdere pogingen en de wedstrijd zal dan ook afgefloten worden met een score van 9-0!

Tijdens het penalty schieten krijgen we er ook nog eens 6 in!

Nog even handje schudden en dan snel naar de kleedkamer om te douchen.