26 oktober; F6 speelt bij Stadsderby

Zaterdag 26 oktober; we spelen tegen MSC F5g

De derby begint blijkbaar al om half vijf, want ook deze twee teams staan in een line up bij aanvang van de wedstrijd. Er worden braaf handjes geschud. Het ziet er erg leuk uit!

De aftrap wordt genomen en we de zin in het spel zit er goed in. Er volgt vrij snel een giga kans! Helaas mis. We zijn de komende minuten in de overhand. Veel aan de bal. De aanvallen door MSC worden goed afgewend. Geweldig om te zien hoe de ballen richting ons doel gestopt worden en keurig teruggespeeld worden naar de overigen die weer snel vooruit spelen.

Dan wordt het spel wat grimmiger; er wordt even niet op de bal gespeeld, waardoor één van ons onderuit gaat. Hieruit volgt een vrije trap; een prachtschot, echter, ook deze mist zijn doel. Er wordt keurig overgespeeld. Het spel is meer op de helft van MSC dan bij ons. Onze keeper, iemand van een ander team die ons komt versterken, staat een beetje doelloos heen en weer te drentelen.

Er volgen meerdere prachtige kansen, helaas worden ze niet doorgezet en als de scheidsrechter fluit voor de pauze is de stand nog steeds 0-0.

Na de rust gaan we gelijk weer in de aanval. Weer een geweldig schot, maar deze beland op de paal. MSC mag hierna het spel hervatten en pakt gelijk de kans. We zijn hierdoor wellicht wat overrompeld, want zij scoren deze wedstrijd het eerste doelpunt.

De domper is voelbaar. We zakken in. Worden slordig. Toch herpakken we ons weer en worden weer aanvallend. Weer een grote kans om gelijk spel te spelen, maar helaas, het is ons vandaag echt niet gegund; deze bal gaat naast…

Conclusie na het affluiten van deze wedstrijd: we waren zeer zeker in de overhand, hadden diverse kansen en hadden deze wedstrijd dan ook eigenlijk moeten winnen.

Lichtelijk gedesillusioneerd lopen we richting het doel voor de penalty’s. De desillusie speelt ons parten, want helaas krijgen we er maar één bal in en moet onze keeper er 2 door laten gaan.