8-0 overwinning voor Alcides F4

Alcides F4 wint uitwedstrijd van Rouveen F2.
Afgelopen zaterdag 12 oktober mochten de voetballers van F4  aantreden tegen Rouveen F2.
Het was vroeg verzamelen in de kantine en vraag was of de wedstrijd wel doorging gezien de hoeveelheid regen van de afgelopen dagen, maar gelukkig  kregen we positief bericht uit Rouveen.
In de eerste minuten werd er direct fanatiek gevoetbald, wat resulteerde in de 0-1.
Direct daarna pakten we goed de bal af en kon binnen een kwartier de 0-2  binnen worden geschoten.
Er werd goed gevoetbald en de verdediging gaf nauwelijks een kans weg. Vlak voor rust viel de 0-3 toen  een voorzet van de rechterkant netjes werd afgewerkt.
Na rust kregen we enkele kansen tegen maar bleef de nul gehandhaafd. We creëerden zelf daarna nog enkele goede kansen waaruit we nog 5x scoorden.
Er werd heel goed samengespeeld en het regende kansen . De “10” kwam inzicht, maar na de 0-8 bleef de teller steken. .. Eindstand 0-8.