Adopteren van een zonnepaneel!

 Beste Alcides leden,

In combinatie met een aantal technische en bouwkundige aanpassingen gaat Alcides, zoals aangegeven tijdens de laatste jaarvergadering, rigoureus stappen ondernemen om energiebesparende maatregelen te nemen, met als doel jaarlijks € 10.000,- te besparen. Ter informatie: Alcides geeft nu jaarlijks € 30.000,- uit aan energiekosten.

Een van de vele maatregelen die er daarvoor zullen worden genomen:
Op het dak van de tribune/sponsorhome zullen 84 zonnepanelen worden geplaatst, die jaarlijks een verwachte besparing gaan opleveren in de energiekosten van de Alcides voetbalhuishouding. Onder het motto"  " laat de zon maar schijnen boven Alcides " gaan wij starten met de actie  "Adopteer een zonnepaneel! ", waardoor we als betrokken Boogschutter/Alcides leden aan die besparing een behoorlijk "energie" steentje bij kunnen dragen.

Wij, de initiatiefnemers namens Alcides, vragen jullie hierbij om een van de 84 zonnepanelen te adopteren. Deze adoptie kun je zelf voor je rekening nemen, maar je kunt dat ook samen doen met familieleden, vrienden of kennissen of zelfs ook met je complete voetbal elftal. Onder het motto " Laat de zon maar schijnen boven Alcides " gaan we als Alcideanen voor energiebesparing.
De kosten voor het adopteren van een zonnepaneel is eenmalig € 125,- incl BTW.
Als dank voor het adopteren van een of meerdere zonnepanelen worden de namen van de adoptanten op het speciale publicatie/scorebord in het clubgebouw vermeld, waarop de 84 zonnepanelen worden afgebeeld.

Ben je ook enthousiast over deze actie en wil je deze actie ondersteunen door het adopteren van een of meerdere zonnepanelen, geef dan je belangstelling door aan een van de initiatiefnemers.

Wacht niet af, maar reageer vandaag nog door een mail te sturen aan:
Willem.Flinkert@kpn.nl
eveenstra@ziggo.nl
s.terwal@ziggo.nl
roelnekeman@gmail.com