Afscheidswedstrijd voor Eric-Jan Lijzen

zondag 19 augustus

Het kon natuurlijk niet uitblijven, Eric-Jan Lijzen krijgt een afscheidswedstrijd van Alcides.
De huidige selectie van Alcides zal op zondag 19 augustus de strijd aangaan met een selectie van spelers waarmee Eric-Jan in zijn 'Alcides periode' heeft samengespeeld.
De wedstrijd wordt gespeeld op het hoofdveld van Alcides, er wordt afgetrapt om twee uur, de toegang is gratis en u bent van harte uitgenodigd.

Van de partij zijn Eric-Jan Lijzen, Barry Ditewijg, Stefano Assenberg, Erwin Scholte Ter Horst, Klaas De Olde, Wilko Niemer, Jeffrey Groeneveld, Johan Splinter, Frank Redder, Paul Kloosterman, Martijn Bosman, Harm-Jan Stuiver, Roy Visscher, Winfried Tromop, Saba Gwedelidze, Yorrith Joosten, Roelof Boven, Rik-Jan De groot, Björn Bakker, Jeroen Vriend, Güntaç Akkaya, Wiljan Mossing Holsteyn, Herre Huberts, Dennis Blokzijl, Martin Van 't Ende, Bertha Hauwlo en André Kreulen.
(Jeffrey Bosch en Bas Van Wegen moeten helaas verstek laten gaan vanwege vakantie).

Eric Jan Lijzen naar Alcides
Geplaatst, Meppeler Courant.nl op woensdag 4 maart 2009 
MEPPEL - Alcides heeft Eric-Jan Lijzen vastgelegd voor komend seizoen. De verdediger komt over van het Zwolse Be Quick'28. Hij speelde ook voor PEC Zwolle.
Lijzen genoot zijn jeugdopleiding bij Alcides en keert na een aantal omzwervingen nu dus terug op het oude nest. Hij is de tweede gerichte versterking voor het nieuwe seizoen. 

Eric-Jan Lijzen beëindigt na dit seizoen zijn actieve loopbaan
Geplaatst, Meppeler Courant.nl op woensdag 14 maart 2018
MEPPEL - De aanvoerder van Alcides heeft dan twintig jaar op niveau gevoetbald. Lijzen speelde ook voor PEC Zwolle en Be Quick’28.
Met Alcides is Lijzen bezig aan een sterk seizoen. De Meppelers hebben nog steeds uitzicht op het kampioenschap. Het zou een fantastische afsluiting van zijn imposante loopbaan zijn.


Foto: Frens Jansen