Alcides 3 steelt de show


Zoals deze titel al doet vermoeden belooft dit verslag veel goeds. De mannen van Alcides 3 mochten het deze zondagochtend opnemen tegen Wijster 2 uit jawel, Wijster.
Na een ‘teamuitje’ op de vrijdag avond waarin met dank aan Erik Pomper en zijn prachtige vrouw weer hard werd gewerkt aan de teambuilding (ook dat is trainen, aldus Mark van Eijsden) stonden de mannen dankzij trainer/coach Jan Klomp optimaal geprepareerd aan de aftrap. Door de vele blessures –een stuk of 6 man- zijn er wat wijzigingen in het elftal aangebracht, maar minder werd het er niet op. Paul van der Tuuk en Fabian Meilof die normaal in het tweede acteren kwamen ons versterken, daarvoor dank mannen.   
Het begin ziet er goed uit, ziet ook de ‘dure’ bank deze ochtend. Er wordt lekker getikt en er is niks aan de hand, totdat opeens de rechtsbuiten van Wijster na een steekpass twee meter buitenspel staat en de grensrechter niet vlagt. Goalie Robbert de Keijzer kan niet winnen en het staat zomaar 0-1 voor de bezoekers uit Wijster. Dit is het startsein van een ongekende aanvalsdrift voor de gastheren. Aanval na aanval wordt op de mat gelegd en het is genieten langs de kant, uw verslaggever ter plaatse is de tel kwijt wanneer de scheidsrechter fluit voor de rust. Wel moet gezegd worden dat ook Wijster nog een aantal kansjes kreeg, gelukkig was onze keepert Robbert weer ongekend in vorm.
Wanneer de mannen uit de kleedkamer komen zien ze er nog fris uit, de bank gaat er eens lekker voor zitten en verwacht nog wel het een en ander van deze trotse strijders. En jawel, een doelpuntenregen barst los op sportpark Ezinge. Zelfs Henk op=op berend maakt een mooie spitsengoal na een goede voorzet. Helaas moet uw verslaggever ter plaatse een excuses maken, hij weet niet meer precies wie er hebben gescoord en gaat zich hier dan ook niet aan wagen. Het moet gezegd worden dat Wijster nadat het 7-1 was geworden het een beetje liet lopen. Feit blijft wel dat er zeer goed is gevoetbald en dat er een echte teamprestatie is neergezet. Iedereen gunde elkaar een doelpunt en dat was ook voor het publiek mooi om te zien. Uiteindelijk bleef de teller op 11-1 steken, daar mogen de mannen van Alcides3 best TROTS op zijn.
Zoals altijd was het publiek de grote winnaar bij Alcides3 en daar gaat het ons om.
 
Ook de vrouwen hebben wat te genieten bij Alcides3. Speler Danny Mulder is geselecteerd op de Facebookpagina van ‘De mooiste mannen van Drenthe’! Dit is natuurlijk een enorme eer voor ons team, steun daarom Danny op deze Facebookpagina.