Alcides D3 schiet uit z'n slof


De winnaars van vandaag

We hadden door de regen op maandag slechts 1x kunnen trainen deze voorbereiding, afgelopen woensdagavond en dus was het vandaag best wel spannend, hoe zouden de D3-ers het doen?
De eerste bekerwedstrijd tegen Staphorst D3. Van onze selectie van 15 hebben we elf 1e jaars D's en zij speelden dus voor het eerst op het 'grote' veld.
Gelukkig had trainer Faysal een goede opstelling gemaakt en hadden we een extra lange warming-up met veel uitleg over hoe je op een groot veld kunt spelen.

Iedereen pakte het supergoed op en al gauw bleek dat we prima 'stonden' en dat we de tegenstander onze wil op konden leggen. We combineerden heel goed en scoorden al gauw de 1-0 uit een mooie combinatie over rechts.
Hierna werd er nog een goal afgekeurd voor buitenspel, maar vervolgens waren we echt niet meer te houden. De ene goal nog mooier dan de andere en na dertig minuten in de hitte mochten we rusten met een 6-0 voorsprong.

De trainer van Staphorst dacht dat we alleen maar met 2e jaars D's speelden, terwijl zij er maar vier hadden... Best wel logisch dat hij dat dacht, want we speelden allemaal inderdaad alsof we al jaren op het grote veld spelen....

In de 2e helft gingen we vrolijk verder met mooi voetbal en mooie doelpunten. Het werd uiteindelijk 10-0 en vooral Mika was op schot vandaag. Maar toch was het vooral een echte teamprestatie vandaag.

Volgende week naar MSC.... Heerrrrrrlijk

Tenslotte nog een extra bedankje aan Geert Flinkert die op het laatste moment gevraagd werd de wedstrijd te fluiten en daar meteen bereid toe was. Super!!!!