Alcides dankt WERKPLAATSTECHNIEK.NL

Jeugdcommissie en VTZ-jeugd van Alcides met dank aan WERKPLAATSTECHNIEK.NL in het nieuw
Werkplaatstechniek.nl uit Steenwijk heeft de 10 leden van het kader van de jeugdopleiding van Alcides van een nieuwe jas te voorzien. Dankzij deze bijdrage lopen de leden van de jeugdcommissie en VTZ-jeugd er warmpjes en herkenbaar bij. 
Ook in de Coronatijd blijven sponsoren Alcides ondersteunen en dat is voor verenigingen in het algemeen, maar ook bij Alcides hard nodig. 
Alcides is Werkplaatstechniek.nl dan ook dankbaar voor hun steun. Emile Boer van   Werkplaatstechniek.nl kreeg van de jeugdvoorzitter André Bijker als kleine blijk van waardering een bos bloemen overhandigd.
 
Kijk voor de mogelijkheden van technisch advies en ondersteuning van Werkplaatstechniek.nl
op https://www.werkplaatstechniek.nl (en herken onze sponsor Emile ;-)
 
Het kader van de jeugdafdeling van Alcides is een belangrijk onderdeel van de jeugdopleiding van Alcides. Het kader wordt gevormd door de leden van de jeugdcommissie en de jeugdtak van Voetbaltechnische Zaken (VTZ). Hierbij focust de jeugdcommissie zich op de organisatorische zaken en is het aanspreekpunt voor de leiders. VTZ is, zoals de naam al zegt, verantwoordelijk voor de voetbaltechnische aspecten en daardoor ook voor de trainers. Onderling is er uiteraard veel afstemming om uiteindelijk alle jeugdleden optimaal en op hun eigen niveau te kunnen laten ontwikkelen. Voor de standaardelftallen heeft dat geleid op een hoge klassering in de landelijke top 200 van De Voetbaltrainer. Dit betekent overigens niet dat alle aandacht uitgaat naar de standaardelftallen. Ook de jongens en meiden uit de lagere teams kunnen zich bij Alcides ontwikkelen op hun eigen niveau.
Vragen en/of opmerkingen: mail naar jeugdcommissie@alcides.nl