Alcides E3 - Staphorst E3Zaterdag 12/09/2015

We hebben vandaag een wedstrijd tegen Staphorst E3 waarvan we van te voren al weten dat het een pittige wedstrijd gaat worden.We beginnen de wedstrijd eigenlijk best goed met flink wat kansen.

Bilal geeft een mooie voorzet naar Jesse B. maar die weet de bal niet te raken waardoor het helaas op niks uitloopt. Al snel is de bal bij ons doel en rolt zo al onze spelers en keeper voorbij waardoor hij vrij door kan rollen. Gelukkig voor ons kiest die de verkeerde kant van de paal!

Pfieuww wat een mazzel.

Dan wat later in het spel krijgen wij een corner, Jesse B neemt hem en hij komt direct bij de keeper terecht die hem in het doel slaat!

1-0!! Het gaat nu nog goed!

Maar we zijn nog maar net weer begonnen en het staat al 1-1 via een bal die hoog over Jasper heengaat.  Daarna alweer vrij snel een aanval van Staphorst maar dit wordt voor Jasper een mooie vangbal, gelukkig.

Kimi krijgt de bal en gaat via de zijlijn iedereen voorbij, maar helaas krijgt hij op het einde geen ruimte meer voor een mooie voorzet, de bal gaat naar Staphorst wordt doorgespeeld en daar is de 1-2..

We gaan weer verder en dan is er Pien die een corner neemt, helaas komt hij toch bij de tegenpartij maar we geven niet op. Wij krijgen de bal en Pien heeft een mooi gericht schot op het doel, helaas net over. Staphorst krijgt nog een kans en ja hoor daar is de 1-3

Tijd voor ranja.

Na de rust gaat het een stuk minder met ons team en binnen no-time is het 1-4, we krijgen nog wel wat kansen maar ze komen helaas niet tussen de palen.

Kimi neemt een corner! Zou het dan toch nog??? De bal komt bij Yarrick terecht maar er wordt afgefloten… Wat er gebeurt is, is voor ons langs de kant niet duidelijk maar de kans om te scoren is voorbij.

Na wat heen en weer gebal geeft Pien een mooie voorzet maar helaas komt Jesse v. O.  er net niet bij en daar gaat Staphorst met de bal vandoor. Via een corner wordt het 1-5.

Het lijkt erop dat we het koppie wat laten zakken, en we beginnen wat te klungelen voor ons doel met meerdere spelers…1-6..

Yarrick weet er gelukkig nog 2-6 van te maken.

Er worden er in de laatste paar minuten nog 2 doelpunten bij gescoord wat de eindstand op 2-8 zet, helaas jongens maar dit hoort er ook bij!

Volgende keer beter!!!
http://www.alcides.nl/alcides-e3-15-16-alcides-e3---staphorst-e3.html