Alcides F1 tegen Heereveense Boys F1

Onze Jongens moesten spelen zonder hun trainer Gert Jan en zonder Tarik en Timo. Gelukkig hadden ze Julian Meiboom als vaste keeper en Sven en Gerard Jan om te coachen.
Na de gebruikelijke warming up begon de wedstrijd om 10.00 uur. Het werd al snel duidelijk dat onze jongens het zwaar gaan krijgen want na 5 minuten stond het al 3-0 voor de Heereveense Boys.
En na een kwartier stond de stand op 6-0 voor de Heereveense Boys. De Tegenstanders waren groter en fysiek sterker dan onze jongens.
Ondanks dat lieten onze jongens het niet afweten, bleven ze voetvallen en het lukte ze om na 20 minuten hun eerste goal te maken, een mooie voorzet ingetikt door Kjelt.
Na en welverdiende limonade gingen onze jongens vol goede moed de 2e helft in. De tweede helft ging gelijk op en onze jongens creëerden kansen en de keeper had een paar mooie reddingen. Helaas is het ze niet gelukt om nog een keer te scoren.
We hebben gezien dat onze jongens hun best hebben gedaan en hard hebben gewerkt, complimenten!
De Heereveense Boys hebben nog 3x gescoord in de tweede helft en de stand is met 9-1 geëindigd.