de aftrap van de wedstrijd door alcides was om 8.45u.
alcides begon sterk en had veel bal bezit.
al vroeg had Boaz de kans om het eerste doelpunt te scoren de stand 1-0.
opnieuw zag Boaz zijn kans maar deze was helaas naast.
alcides speelde goed samen en al snel kwam de 2-0 van Pien.
F2 bleef maar aan de kant van Wolvega en Quinn gaf BOaz een voorzet maar deze werd helaas niet benut, vlak daarna kwam de 3-0 door Pien.
opnieuw een kans voor Alcides door Mika maar helaas...
Daar kwam Salmane door de bocht en maakte de 4-0.. *Julian juichent in het doel*
Wolvega zag ook hun kans en maakte 4-1.
vrije trap voor Wolvega maar Alcides kreeg de bal in bezit en Cas maakte de 5-1.
Wolvega probeerde het nog een keer maar daar was de sterke verdediging Olaf en Thomas en zo kreeg alcides weer balbezit en scoorde Cas de 6-1.
vlak voor de rust kreeg Wolvega een corner maar daar was Julian die hem redde.

2e helft:
aftrap was voor Wolvega.
Alcides kreeg weer het bal bezit en de kans voor Boaz was daar maar het schot was helaas naast.
Quinn heeft 2keer geprobeerd de bal in het doel te krijgen maar de keeper van Wolvega kreeg deze in het gezicht maar de kans was mooi.
Alcides had meer balbezit dan Wolvega en daar was Cas om de 7-1 te maken.
Alcides was duidelijk sterker en door het samen spelen was daar Quinn om de 8-1 te maken.
de ene naar de andere vlogen er in en door Cas stond het op de helft van de tweede helft 9-1 en vlak erachteraan de 10-1 van Quinn.
Pien zag ook nog een kans maar schoot helaas naast.
Wolvega zag hun kans weer en schoot op het doel en maakte er 10-2 van en vlak daarna 10-3.
Alcides had even een dipje want Wolvega kreeg nog een kans maar werd gered door Julian.
vlak voor het einde werd het toch 11-3 voor Alcides.

voor deze wedstrijd gaven wij 10euro per geschoten doelpunt voor de actie van Alcides tegen Kanker en deze toppers hebben dus duidelijk hun beste beentje voor gezet om zoveel mogelijk op te halen!