Alcides F2 tegen FC Meppel F2

Vandaag is onze laatste wedstrijd van de najaarscompetitie. En wel een echte stadsderby tegen FC Meppel. In het begin begon FC Meppel meteen met een paar goede aanvallen. Maar door goede reddingen van onze keeper Julian werden deze goed gestopt. Ook waren Mika, Thomas en Olaf goed aan het verdedigen. Toen  was er een goede aanval van Cas en Selmane, maar helaas schoot Cas naast. Na een botsing van Mika met een speler van FC Meppel werd het daarna 0-1 voor FC Meppel. Aan het einde van de eerste helft was er nog een mooie aanval van F2. De ruststand was 0-1.

Na de ranja en nog even goede uitleg van Stefan en Kevin begon F2 aan de 2e helft. Na een mooie aanval van Pien en Selmane kon Pien de gelijkmaker in schieten en was het 1-1. Maar helaas ging FC Meppel weer wat meer druk zetten en konden ze toch weer op voorsprong komen en was de stand 1-2. Maar gelukkig had F2 hier een antwoord op nadat ze eerst nog een mooie aanval vanuit achter van Quinn, Selmane en Boaz maar kon Pien het niet afronden en schoot net naast. Een paar minuten later lukte het Quinn wel om de gelijkmaker te maken en was de stand weer gelijk 2-2.  Cas had nog een mooie actie vanaf de eigen helft maar kon dit hij helaas niet omzetten in een doelpunt. Ook had FC Meppel nog wat kansjes om te scoren maar die werden door de verdedigers en onze keeper tegen gehouden. De eindstand bleef 2-2.
Jongens en meid jullie hebben goed gespeeld. Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken. Veel voetbalplezier met de wintercompetitie in de zaal.