ALCIDES F2- WOLVEGA FC F3

Meppel 12 september 2015

Vandaag was het onze eerste competitiewedstrijd van dit jaar. We moesten tegen Wolvega FC F3 . Het team had er zin in. We begonnen de wedstrijd ook goed en dat resulteerde in een 1-0 voorsprong. Deze treffer was gemaakt door Jorn. Gedurende het verloop van de wedstrijd deden we niet onder voor elkaar. We waren goed gewaagd aan elkaar en we hadden aan het begin veel balbezit.  Er werd ook goed over gespeeld en daar kwam de 2-0 aan. Wederom door Jorn. Helaas scoorde Wolvega vlak voor rust en was de ruststand  2-1.

Aan het begin van de 2e helft ging het ook nog gelijk op. De bal was dan weer in het bezit van Wolvega en dan weer voor Alcides. Alcides kreeg mooie kansen en daardoor werd het al snel na rust 3-1.  (Jorn) Zou het ons dan nu toch gaan lukken om te gaan winnen? De wedstrijd duurt nog even maar het hele team heeft goede moed en zet zich goed in.  De inzet word beloond het is 4-1. (Jorn)  Toch krijgen we helaas nog een tegen doelpunt dus de einduitslag is 4-2. Ook de strafschoppen ronde hebben we gewonnen.

Alcides F2 we zijn trots op jullie dat jullie gewonnen hebben maar nog belangrijker is dat iedereen zich goed heeft ingezet waardoor het een mooie wedstijd was. Ga zo door.