Alcides gaat andermaal onderuit

Door een 4-2 nederlaag uit tegen Alphense Boys is de Meppeler hoofdklasser Alcides nog meer in de problemen geraakt. Karel IJzerman kreeg bovendien een rode kaart.
Het begin was nog wel naar behoren aan Meppeler zijde, want Nick Kuiper zette Alcides binnen tien minuten op 0-1. Alphense Boys repareerde de schade echter binnen het halfuur (2-1). Na rust viel de 3-1, voordat Marnix Jager de Meppelers terugbracht in de wedstrijd. Het lukte Alcides echter niet om de gelijkmaker te forceren, waarna de Zuid-Hollandse thuisploeg vlak voor tijd de 4-2 scoorde.
Door deze achtste nederlaag in twaalf duels staat Alcides nog steeds voorlaatste in de hoofdklasse A. VOC uit Rotterdam is de hekkensluiter en die ploeg - die deze zondag ook verloor - reist komende zondag naar Meppel voor een rechtstreekse confrontatie met Alcides.
Bron: Meppelercourant.nl