Alcides gaat meedoen met de Rabobank Coƶperatieweken!

Coöperatieweken Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland (bron www.cooperatieweken.nl/mss)

Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland hecht veel waarde aan het versterken van de lokale omgeving. Daarom geven wij € 100.000,- terug aan de samenleving tijdens de Rabobank Coöperatie Weken. Onze leden bepalen welke maatschappelijke projecten financieel worden ondersteund. 

Rabobank Coöperatie Weken: ga samen voor buurtpower!
Tijdens de Rabobank Coöperatie Weken kunnen stichtingen en verenigingen een financiële bijdrage ontvangen voor een project  welke bijdraagt aan het versterken van de lokale leefomgeving. Leden van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland bepalen de hoogte van de bijdrage door te stemmen op de projecten. Het is aan de vereniging of stichting zelf om je maatschappelijk plannen onder de aandacht te brengen bij de leden. Elke stem is geld waard. Hoe meer stemmen op je initiatief worden uitgebracht, des te meer geld je ontvangt? Dit jaar is er € 100.000,- beschikbaar gesteld voor de Rabobank Coöperatie Weken, dus doe met je vereniging of stichting mee en ga samen voor buurtpower!
Belangrijk nieuws voor Alcideanen met een rekening bij de Rabobank.
Je kunt alleen meestemmen als je lid bent van de bank. Als klant ben je niet automatisch lid van de bank. Je kunt het lidmaatschap aanvragen via www.rabobank.nl/mss. Ook is het mogelijk om binnen te lopen bij een van onze kantoren. Daar wordt het lidmaatschap dan ter plekke geregeld. Indien je je voor 15 september als lid registreert, kun je meestemmen voor de Rabobank Coöperatie Weken. Aan een lidmaatschap zijn geen kosten verbonden. 

Dus: heb je een rekening bij de Rabobank: steun Alcides en word (kosteloos) lid van de bank.

Houd de website van Alcides in de gaten voor het vervolg van de actie.