Alcides geeft het weg in inhaalwedstrijd tegen TOGB

door Erik Riemens:
Alcides begon goed aan deze inhaalwedstrijd, al had TOGB aan het begin wel een overwicht. Sil Kuurman scoorde na een klein kwartier de 0-1. Nog voor de pauze trok de thuisploeg de stand gelijk. Daar was wel een strafschop voor nodig, die benut werd door Guus Steerneman.
Andermaal op voorsprong
In de tweede helft veranderde er niet veel aan het spelbeeld en was het Nick Kuiper die Alcides andermaal op voorsprong bracht. TOGB, dat zevende op de ranglijst stond, zette vervolgens aan en kwam door een treffer van Max Le Fevre op gelijke hoogte. Een paar minuten voor tijd werd het nog erger voor de manschappen van trainer Wilko Niemer. Het was opnieuw Le Fevre die doel trof en daarmee de winnende goal maakte: 3-2.
Komende zondag
Alcides, dat na deze nederlaag nog steeds tiende staat, wacht komende zondag weer een verre uitwedstrijd. Dan stapt het de bus in naar Den Haag, alwaar HBS de opponent is.
bron: Meppelercourant.nl