Alcides geselecteerd voor de Jumbo sponsoractie

Uit meer dan 40 aanmeldingen is Alcides geselecteerd voor de Jumbo Sponsoractie, samen met nog 11 andere verenigingen.De sponsoractie loopt van 18 januari tot 28 maart 2016. In deze periode stelt Jumbo € 15.000 beschikbaar voor het verenigingsleven in Meppel en omgeving.

De 12 geselecteerde verenigingen krijgen allemaal een spaarbuis (bij beide Jumbo’s), waarin klanten muntjes kunnen doen, bij elke 10 euro ontvangen ze één muntje. Hoe meer muntjes in de buis van Alcides, des te meer geld er van die € 15.000 naar Alcides gaat.

Met het geld dat met de sponsoractie verdiend wordt willen wij het terras gaan aanpakken. Sinds maart hebben we een prachtige nieuwe Alcides kantine en we willen die lijn graag doortrekken naar buiten. Esther Lammerink van Saris Interieurarchitectuur heeft hiervoor een ontwerp gemaakt. Een prachtig moodboard heeft Jumbo doen besluiten Alcides te selecteren.

Wij roepen alle Alcideanen (en hun buren, familie en vrienden) hun boodschappen in deze periode te doen bij de Jumbo en de muntjes in de Alcides-buis te doen!