Alcides houdt de nul, maar wint niet

Alcides en vv Emmen hebben elkaar zondagmiddag in evenwicht gehouden. Het bleef 0-0 op sportpark Ezinge. En daar hebben deze ploegen, die onder in de hoofdklasse A bivakkeren, allebei niet zo veel aan.
In de eerste helft gebeurde er bar weinig. Nick Kuiper zorgde wel voor wat gevaar, maar verder dan een aantal afstandsschoten kwam Alcides niet. Emmen liet voor rust helemaal niets zien.
Op de doellijn
In de tweede helft waren het juist de bezoekers die iets beter voor de dag kwamen. Emmen kreeg ook de betere kansen, waarbij verdediger Karel IJzerman zelfs een keer op de doellijn redding moest brengen. Alcides kon daar in aanvallend opzicht niet veel tegenoverstellen, behalve dan dat het vaker de bal had en uiteindelijk de nul wist te houden.
En zo bleef het 0-0.
Over twee weken gaat de reguliere competitie weer verder voor Alcides. Dan komt Be Quick 1887 op bezoek.
bron: Meppelercourant.nl