Alcides komt op stoom

Alcides heeft zondag wederom goede zaken gedaan in de eerste klasse F. Zelf won het met 2-4 in Grou tegen GAVC, terwijl de naaste concurrent Hoogeveen weer punten verspeelde. Alcides heeft nu 19 wedstrijden gespeeld en vijf punten meer dan Hoogeveen (43-38) dat twee duels minder speelde.
De zege in Grouw kwam bepaald niet gemakkelijk tot stand, want bij rust stond het nog 1-1. Alcides liep in de tweede helft uit naar een 1-4 voorsprong. De tweede Friese treffer kwam te laat, waardoor de vierde opeenvolgende zege  van de Meppelers een feit was.

GVAC-Alcides 2-4 (1-1): 16. Wahid Shimeri 0-1, 31. Sander van Remmen 1-1, 67. Ryan Luyckx 1-2, 71.Martin van 't Ende (penalty) 1-3, 77. eigen goal 1-4, 85. Tjeerd Andringa (penalty) 2-4.
Bron: Meppelercourant.nl