Alcides laat zich punten ontfutselen door TAC’90

Alcides heeft zondag op eigen veld met 2-3 verloren van TAC’90. In deze tweede achtereenvolgende wedstrijd tegen een Haagse tegenstander namen de geel-zwarten nota bene een 2-1 voorsprong, een kwartier voor tijd.
In de eerste helft werd niet gescoord, maar nadat Alcides in de zestigste minuut tegen een zeer ongelukkig tegendoelpunt was aangelopen, nam de ploeg het heft nadrukkelijk in handen. Uit een prachtige voorzet van Boye Keizer wist Matthias Mijnheer vijf minuten later al de gelijkmaker aan te tekenen. Keizer nam op zijn beurt in de 74e minuut de 2-1 voor z’n rekening, na goed doorzetten van Sil Kuurman.
Toch trokken de Hagenaars in de slotfase nog aan het langste eind. Via een vrije trap en een scrimmage werd het in de 86e minuut 2-2, waarna niet veel later ook nog de 2-3 van invaller Abdullah Achahbar viel.
Bron: Meppelercourant.nl
Foto's: Pieter Reinink | PRDigitaal