Alcides maakt werk van selectie 2016/2017

De afgelopen weken verschenen er regelmatig berichten op Twitter en Facebook dat er spelers bij Alcides gaan vertrekken.
Onder andere keeper Bas Van Wegen, spits Yannick Kaluzi en verdediger Kevin De Vries, hebben om verschillende redenen besloten volgend jaar elders te gaan voetballen.
Daarbij zijn er ook een aantal spelers die de voetbalschoenen aan de welbekende wilgen willen hangen, waaronder Martijn Bosman, Winfried Tromop en Rik-Jan De Groot, waardoor een ware leegloop op til leek te zijn.
Het tegenovergestelde is echter waar. Dit weekend maakte Alcides op Twitter bekend dat in ieder geval twaalf spelers van de huidige selectie ook komend seizoen het geel-zwart van Alcides  zullen verdedigen.
 
Jongelingen uit de eigen opleiding als Bart Takens, Danny Bos, Kevin Van Dijk, Sohrab Van Dijk, Jasper Bos, en Jari Mooij blijven bij Alcides, maar ook de drie routiniers in de selectie, Jeffrey Bosch, Eric-Jan Lijzen en Erwin Scholte ter Horst, hebben besloten er sowieso nog één seizoen aan vast te plakken. Daarnaast hebben ook Sander Boekholt, Roy Visscher en Sven Buimer hun verblijf bij Alcides verlengd.
Met andere spelers uit de selectie is Alcides nog in gesprek.
 
Alcides laat verder weten dat het nog bezig is met additionele versterkingen, om het elftal sterker te maken en de jongelingen te begeleiden en hen beter te laten worden.
 
Tenslotte meldde de Twitter account van Alcides alvast de komst van één zo’n nieuwe speler. Bjorn Rellum komt over van Dieze West waar hij afgelopen seizoenen speelde.
De 26 jarige Bjorn is een echte multi-functionele speler die op veel posities inzetbaar is.
Bij Alcides is men zeer content met z’n komst.

Wordt vervolgd...