Alcides MO19-1 dendert door

Na vijf competitieduels staat het strak aan kop.

12 November: Alcides MO19-1 - Twedo MO19-1   7-1
Op deze frisse zaterdag troffen we weer de sportieve meiden uit Veenoord/ Nieuw-Amsterdam. Deze ploeg moest door omstandigheden aardig improviseren. Daardoor konden ze niet het niveau halen van de vorige wedstrijd. Het was vandaag dan ook aardig eenrichtingsverkeer richting het doel van Twedo. De eerste helft werd met een 3-0 afgesloten. In de tweede helft liep Alcides uit naar 7-0. Helaas was het slotakkoord voor Twedo en moesten de Alcides meiden hun eersten tegentreffer in deze competitie incasseren.


Competitieverloop
VHK is in deze competitie de enige echte concurrent van Alcides. De laatste ontmoeting werd nipt door Alcides gewonnen. VHK moest winnen om serieuze kans op de titel te behouden.
De wedstrijd werd eigenlijk een kopie van de eerste ontmoeting. Beide ploegen waren weer zeer aan elkaar gewaagd. Ze toonden vooral “werkvoetbal”, voetballend was het allemaal wat minder. De uitslag was gelukkig in het voordeel van geel-zwart. Alcides trok ook nu aan het langste eind.


Van Twedo en Elim werd eerder ruim gewonnen (0-3 en 8-0).


Helaas is er nog niet gespeeld tegen hekkensluiter Uffelte omdat dit team de wedstrijd heeft uitgesteld. Dus nu nog 2x tegen Uffelte en een uitwedstrijd in Elim te gaan.