Alcides naar finale Protos !!! Geef je op om met de bus mee te gaan

Op de foto: Frank Fokke, Marnix Jager, Sil Kuurman, Roelof Boven, Boye Keizer, Olaf De Grip, Tristan Veelo, Xander Jager, Ryan Luyckx, Koen Romme en Dani Lohman

In sporthal Angelslo leek Hoogeveen zondag haar favorietenrol weer waar te kunnen maken door de eerste twee duels te winnen van CSVC en SVBO zondag. Hoogeveen was de enige ploeg die nog zonder puntverlies was. De laatste wedstrijd voor Alcides was tegen Hoogeveen en de Meppelers moesten winnen want de ploeg bezat op dat moment zeven punten uit drie wedstrijden. Alcides won met 3-1 en bezorgde Hoogeveen de eerste nederlaag in dit toernooi. Daarmee was Alcides nog steeds en inmiddels als enige team ongegeslagen. Alcides was ook meteen zeker van de finale.
Vijfvoudig winnaar Hoogeveen had nog een zege tegen Hardenberg ’85 nodig om de tussenronde te kunnen halen. Het gretige Hoogeveen liet daar geen twijfel over bestaan en won fors met 8-3, waardoor het een kans behoudt op de finale. Er waren echter weinig mensen die met dit scenario rekening hadden gehouden. SVBO werd derde, CSVC vierde en Hardenberg ’85 werd laatste.

Er rijden vanuit Alcides bussen naar Angelslo, Emmen op 11 januari. Maximaal 200 Alcideanen kunnen er mee naar Emmen.

Geef je hiervoor uiterlijk 8 januari op door een mail te sturen naar: ryanluyckx@hotmail.com
Vermeld in je mail voor- en achternaam en je geb. datum.
De kaarten kosten € 3,= voor personen t/m 14 jaar en € 6,= voor personen ouder dan 14 jaar.
De kosten voor de bus zijn € 10,-

Je kunt alleen een kaart kopen wanneer je met de bus meegaat !!!

De bus vertrekt om 9.00 uur vanaf de Alcides kantine.