Alcides pakt belangrijke punten

Alcides heeft zondag een zeer belangrijke thuiszege geboekt op het Noord-Hollandse Purmersteijn. Na een zeer zwakke eerste helft scoorden de geel-zwarten direct na de hervatting en maakten ze daarna het karwei gedegen af: 2-0.
Beide teams werkten een allerbelabberdste eerste helft af, met heel veel slordigheden. Scoringskansen werden amper gecreëerd. Na rust was dit anders, want een fraaie aanval via Bram Komduur en Ryan Luyckx werd door Jermain Wobbes meteen afgerond met de 1-0. Zes minuten later kopte Frank Fokke een hoekschop van Ryan Luyckx tegen de touwen. Ook een driedubbele wissel hielp Purmersteijn niet aan goals, waardoor het bij 2-0 bleef. In de slotfase kreeg Sander Boekholt trouwens een directe rode kaart. Dit weliswaar na een risicovolle tackle, maar deze werd veel te zwaar bestraft door de arbiter omdat de middenvelder de bal speelde.
Bron: Meppelercourant.nl