Alcides stunt tegen hoogvlieger Quick'20

Alcides heeft zondag voor een daverende stunt gezorgd door hoogvlieger Quick'20 met 1-2 te verslaan. Na de zeperd van vorige week tegen Juliana'31 waren de voortekenen ongunstig, maar de Meppelers toonden ruggengraat.
De thuisploeg uit Oldenzaal mikte in de eerste helft een vrije trap op de paal, terwijl Alcides via Roy Visscher en Rik-Jan de Groot twee opgelegde kansen kreeg die eveneens geen goals opleverden, op het goed bespeelbare maar zware veld. De gastheren waren slordig en troffen een sterk georganiseerd Alcides. Pal voor rust opende Kadir Usta de score voor Alcides, waarna Quick'20 de stand al snel weer gelijktrok.
Na de pauze nam Alcides, met keeper René Agterhuis en basisdebutant Jari Mooij als opvallende klanten, al vlot het initiatief. Rik-Jan de Groot bediende Visscher, die 1-2 aantekende. Het leverde een offensief op van Quick'20, dat echter geen vuist kon maken om Alcides te breken. De ploeg van trainer Eduard Lindenboom kreeg de grootste kansen, vijf in totaal, maar gescoord werd er niet meer.
[Bron: MeppelerCourant.nl]