Alcides verwelkomt nieuwe sponsoren

Afgelopen donderdagavond voorafgaand aan de bekerwedstrijd van Alcides 1 tegen v.v. Emmen, tekenden een aantal (nieuwe) sponsoren hun sponsorovereenkomst. Met  een bloemetje werden zij in het zonnetje gezet.
Sandra Loek van Van der Veen Caravans, Berry Tinholt van Octopush Handling en Fulfilment, Danny Boland van Sanidirect en Patrick de Jonge van Administratiekantoor W. de Jonge tekenden een contract voor een sponsordoek. Helaas waren Robbie Wever van Robbie Wever Demontagewerk (doeksponsor), Bert Vlierman van Satori  (kledingsponsor zaterdag 5) en John Bosscher van JB Inflatables (sponsor G-team) verhinderd.
Van der Veen Caravans
Al meer dan 50 jaar zijn is Van der Veen in Wolvega dé caravanspecialist van Nederland met de focus op verkoop, inkoop en onderhoud van uw caravan of vouwwagen. Met een veelzijdig aanbod aan nieuwe en occasion caravans, bedient Van der Veen klanten door heel Nederland. U vindt bij Van der Veen o.a. de caravanmerken; KnausWeinsbergAdria en Easy Caravanning.

Octopush Handling en Fulfilment
Octopush helpt de klant met praktische oplossingen. Orders verzenden, producten inpakken, sealen of zelfs opslag. In overleg is alles mogelijk. Zo ontzorgt Octopush zijn klanten van A tot Z.  Kom kennismaken! Greetje, Bianca en Berry beantwoorden al je vragen. De koffie staat altijd klaar in Hasselt.

Sanidirect Meppel
Bij Sanidirect Meppel vind je alle benodigdheden voor de inrichting van jouw toilet of badkamer. Het uitgebreide assortiment van Sanidirect bewonder je hier op je gemak. Laat je inspireren door de vele opstellingen en mogelijkheden voor jouw badkamer. In de overzichtelijke showroom bekijk je de verschillende opties en kun je diverse producten met elkaar vergelijken, waardoor je eenvoudig jouw droombadkamer of -toilet samenstelt.
Administratiekantoor W. de Jonge
Voor gedegen administratie en advies kunnen particulieren en ondernemers terecht bij Administratiekantoor W. de Jonge op Blankenstein in Meppel. Wilt u kennismaken met dit fijne kantoor, ook hier staat de koffie altijd klaar.
Robbie Wever Demontagewerk
Als allround demontagebedrijf demonteert en egaliseert Robbie Wever Demontagewerk vloeren, tapijt, wanden en (systeem)plafonds. Zij zorgen voor een goede verwijdering en zorgen dat de klant niet met onnodige rommel blijft zitten. 
Satori
Satori is een adviesbureau voor strategische vraagstukken dat zich richt op dienstverlenende organisaties. De klanten van Satori zien dat de wereld continu in beweging is en dat markten dynamisch zijn. Ze zien dat ze zich hieraan moeten aanpassen, maar weten nog niet hoe. Aan de hand van dialogen met klanten, experts, stakeholders en medewerkers, helpt Satori organisaties om zelf in te zien wat er anders kan of moet.
JB Inflatables
JB Inflatbles is dé leverancier van springkussens en andere inflatables binnen Europa. En ze zijn hard op weg om ook de rest van de wereld te laten springen van plezier. Nuchter servicegericht en gek op springkussens, dat is JB Inflatables in een notendop. JB blijft groeien, verbeteren en vernieuwen op het gebied van inflatables én service. Vandaag en in de toekomst.

Sponsoren: van harte welkom bij onze club en heel hartelijk dank voor jullie steun!