Alcides werkt aan de toekomst!

Met het aanstaande vertrek van Eddy Kuik werd de zoektocht naar een nieuwe HJO gestart. Mede door de gesprekken met Eddy werd besloten om de bovenbouw en onderbouw te splitsen.
Met trots meldt de VTZ –Jeugd dat zij voor komend seizoen de jeugdopleiding heeft versterkt met Dennis Meadows en Geertjan de Grip. Dennis zal voor de bovenbouw de rol van Hoofd Jeugd opleiding (HJO) gaan vervullen terwijl Geertjan de trainers van de onderbouw gaat helpen de spelers/speelsters in de onderbouw nog beter te maken.
 
Voor Alcideanen zijn beiden geen onbekenden maar voor al die anderen nog een kleine toelichting op beide heren:
* Dennis is momenteel assistent trainer van het 1e elftal zondag en zal deze rol blijven uitvoeren. In de voorgaande jaren is Dennis actief geweest als jeugdtrainer en als HJO waar hij mede aan de basis stond van de Geel-Zwarte lijn (speelwijze jeugd Alcides). Een prima basis om dit de komende jaren als eindverantwoordelijke te gaan bewaken.
* Geertjan is eerder als jeugdtrainer / betrokken bij voetbalschool actief geweest binnen Alcides. Binnen de KNVB is hij actief als docent. Met twee voetballende zonen is hij frequent bezoeker geweest op Ezinge. Hij zal dit ook blijven doen maar nu in een andere rol.
En daar zijn wij blij mee!
 
Dennis en Geertjan zullen nog ondersteuning krijgen van een derde man/vrouw die zich bezig zal houden met de organisatorische zaken binnen de Jeugdopleiding. Hopelijk kunnen wij deze naam gauw bekend maken.
 
VTZ Alcides
Sven Zeeman & Gert-Jan Paulissen
vtz@alcides.nl