Allard Kuik, nieuwe HJO onderbouw van Alcides

VTZ jeugd is verheugd om mede te kunnen delen dat Allard Kuik met ingang van het nieuwe seizoen de taak van Geert-Jan de Grip overneemt als HJO voor de onderbouw. Geert-Jan kon deze taak niet meer combineren met de uitbreiding van zijn taken bij de KNVB. Wij willen Geert-Jan danken voor zijn bijdrage in de afgelopen seizoenen.
Met Allard hebben we een jonge enthousiaste Alcideaan kunnen vastleggen die inmiddels zijn sporen als jeugdtrainer in de regio verdiend heeft en nu de volgende stap in zijn carrière zet.  Hij zal samen met de trainers uit de onderbouw het voetbalbeleid verder inhoud geven en de trainers ondersteunen in hun ontwikkeling. Wij kijken er erg naar uit om samen met Allard de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van de jeugdopleiding!
Namens VTZ jeugd,
Harald Rook
 
Mijn naam is Allard Kuik en volgend seizoen zal ik de taak als HoofdJeugd Opleiding onderbouw op me nemen bij Alcides. Zelf heb ik als voetballer met veel plezier de jeugdopleiding van Alcides doorlopen.Op mijn veertiende ben ik begonnen als jeugdtrainer bij de jongste jeugd van Alcides. In deze periode heb ik de pupillencursus behaald.
Om nog meer trainingservaring op te doen, heb ik tussendoor eenkijkje genomen in andere keukens, namelijk als jeugdtrainer bij VVStaphorst. Hier heb ik mijn UEFA-C trainersdiploma gehaald. Maar ook als jeugdtrainer bij FC Meppel. Hier heb ik mijn UEFA-Btrainersdiploma gehaald.
In de zomervakantie ben ik actief als trainer bij de KNVB Voetbalkampen, waar allerlei enthousiaste spelers van heinde en verrekomen naar de KNVB Campus om de ultieme Oranje ervaring te beleven.

Samen met VTZ, de OHJO’s en de HJO bovenbouw hoop ik te kunnen helpenmet de verdere ontwikkeling van de geel-zwarte lijn, het begeleiden vannieuwe jonge jeugdtrainers en het geven van handvatten voor de inhoudvan trainingen aan de huidige trainers. Om zo het belangrijkste doelte kunnen behalen: het voetbalplezier van de jeugdspelers en -speelsters te kunnen vergroten en iedereen van de jeugd te geven waar ze recht op hebben (goed opgebouwde trainingen met deskundige voetbalinhoud).

Allard Kuik