Arslan & Ter Wee Advocaten nieuwe hoofdsponsor AlcidesVan oorsprong een Zwols kantoor, houdt nu ook kantoor aan de parallelweg 1 in Meppel, gericht op ondernemers, in 10 jaar uitgegroeid tot een groep veelzijdige specialisten die regionaal en landelijk ondernemers en particulieren op veel gebieden bijstaan: Dat is Arslan & Ter Wee Advocaten. 

Arslan & Ter Wee Advocaten zal menig Alcideaan bekend in de oren klinken, aangezien het kantoor als sponsor al aan Alcides verbonden was. Met ingang van het nieuwe seizoen is dit veelzijdige advocatenkantoor de hoofdsponsor van Alcides.
Arslan & Ter Wee Advocaten en Alcides zijn een verbintenis aangegaan voor tenminste 3 seizoenen.De beide partners, Ali Arslan en Allert Jan Ter Wee, alsook Alcides zijn verheugd met deze uitbreiding van de sponsoractiviteiten.Over Arslan & Ter Wee Advocaten
Of u nu particulier bent of ondernemer: U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht. Wij werken met oog voor detail, maar zonder het grotere perspectief uit het oog te verliezen. Of het nu gaat om arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht, fusies en overnames, wij zijn van alle markten thuis.

Laagdrempeligheid is voor ons een belangrijk begrip, en deze laagdrempeligheid geldt niet alleen tussen onze specialisten onderling, maar ook voor u als cliënt. Ook voor u staat onze deur wijd open. Vaak letterlijk, tijdens onze inloopdagen of open spreekuren. Of tijdens onze arbeidsrechtmiddagen voor ondernemers. Maar altijd door goed bereikbaar te zijn en terug te bellen wanneer u daar om vraagt.

Ook voor nieuwe klanten staat onze deur open: Een afspraak is snel gemaakt. Een eerste advies wordt direct verstrekt, en vaak brengt dit u al een stuk verder. U krijgt onmiddellijk inzicht in de juridische mogelijkheden, de risico's en de kosten.

Heeft u vragen over ontslag of echtscheiding, letselschade of aansprakelijkheidsrecht? Misschien heeft u problemen met uw huurder, of een slepende incassozaak. Wat uw juridische probleem ook is, bel ons gerust voor het maken van een vrijblijvende eerste afspraak: 038 46 00 111. Wij zijn er tenslotte voor u.