Belangrijk voor start nieuwe seizoenDe standaard elftalen starten (of zijn gestart) deze week met de trainingen. De overige teams starten in de week van maandag 4 september weer met trainen. Kijk op http://www.alcides.nl/trainings-informatie.html welke dag en tijdstip je team traint en in welke kleedkamer je zit.
Er zijn teams die zaterdag 2 september al een wedstrijd hebben. Zij kunnen in de week voor zaterdag 2 september starten met trainen. Het liefst 1x en als je bent ingedeeld op het kunstgrasveld, pak dan dat moment. Dit om de grasvelden zo min mogelijk te belasten zodat we daar langer plezier van kunnen hebben. Zie de indeling trainingsvelden op de website: http://www.alcides.nl/trainings-informatie.html. Gelieve niet op veld 2, kijk dan of er een plekje op een trainsveld beschikbaar is. Laat aan de de Coördinatoren weten of je in de week voor 2 september al start met trainen.

Ouders en spelers krijgen bericht van de leider en/of trainer of ze eerder starten met trainen dan in de week van 4 september. Leiders en trainers die tot nog toe bekend zijn staan op: http://www.alcides.nl/leiders-en-trainers.html.

Voor de wedstrijden op zaterdag 2 september wordt de nieuwe kleding al gebruikt. Deze zijn allemaal klaar gezet door Diana en kunnen bij haar opgehaald worden. Contact Diana via de app of de mail. Kijk helemaal onderaan op http://www.alcides.nl/leiders-en-trainers.html voor haar nummer en mailadres.

Komend jaar starten we met fysieke trainingen voor de O15 t/m O19 teams. Spelers die hebben aangegeven dit te willen doen krijgen hiervoor een uitnodiging van Jari Mooij van Sportschool Ankie Smid. Lijkt het je leuk dit te doen en had je je nog niet opgegeven, doe dat dan via Bert Jager; bjager@home.nl.

Om te zien of een team speelt kan je kijken op: http://www.alcides.nl/wedstrijden.html of download de voetbal.nl app op je telefoon. Voor leiders en trainers is het belangrijk de Wedstrijdzaken app te downloaden, hiermee kunnen wedstrijdzaken afgehandeld worden, dat gebeurd niet meer met de computers in de ontvangstkamer. Meer info over deze app op http://www.alcides.nl/nieuwsbericht/wedstrijdzaken-app-n6300.html.