Belangrijke data nieuwe seizoenVanaf maandag 20 augustus kunnen de jo11-1, jo13-1, jo15-1, jo17-1, jo19-2 en jo19-1 weer starten met trainen. Dit zal in deze week nog op kunstgras zijn, andere (trainings-) velden zijn dan nog niet open. We proberen in deze week ook voor de jo15-2 en jo17-2 ruimte in te plannen zodat zij ook weer kunnen starten met trainen.
De andere teams kunnen vanaf maandag 27 augustus weer starten met trainen. En hopelijk zijn dan alle velden open zodat alle teams lekker 2x per week kunnen trainen, dit horen we het weekeinde er voor.

Spelers horen van hun (nieuwe) trainers wanneer de training van hun team start.

De eerste wedstrijden staan gepland op zaterdag 1 september. De teams starten met 3 bekerwedstrijden. De competitie zal zaterdag 22 september starten. Hou de voetbal.nl app in de gaten voor indelingen en een wedstrijdschema.

De kabouters en de mini-divisie starten woensdag 5 september met trainen.

Voor ouders van nieuwe spelers en overige ouders zijn natuurlijk ook welkom hebben we woensdagavond 5 september, zoveel mogelijk tijdens de trainingstijden van de kinderen), een informatie avond over het reilen en zeilen bij Alcides.

Voor de trainers en leiders hebben we maandag 17 september de startbijeenkomst.