Belangrijke informatie over het einde van het seizoenHet einde van het seizoen nadert. Een aantal teams is al uitgespeeld, andere teams spelen nog hun laatste competitiewedstrijden en wellicht één of meer toernooien. Op 23 mei sluiten de trainingsvelden bij Alcides. Vanaf deze datum kan er alleen nog door de (nieuwe) selectieteams worden getraind. De nieuwe selectieteams worden geïnformeerd door trainers over trainingstijden. 
De trainers ontvangen het schema met trainingstijden van het wedstrijdsecretariaat.
De nieuwe teamindelingen van de D-, E-  en F-pupillen worden op 3 juni bekendgemaakt op de website, die van de A-, B- en C-junioren op 17 juni (zowel voor de jongens als de meiden).

Op donderdag 23 juni vindt de vrijwilligersavond plaats in de kantine, na deze datum vinden er geen activiteiten meer plaats bij Alcides.

Inleveren kleding en materialen
De kledingtassen, de begeleidersjassen, de sleutels van het ballenhok, de (gewassen) hesjes en de pasjes voor de kantine mogen ingeleverd worden bij Diana Boven. Dit kan tijdens de vrijwilligersavond op 23 juni, maar eerder mag ook. Diana is te bereiken op 06-48799092 voor het maken van een afspraak.