Champions League-voetbal bij Alcides

Bij Alcides stond deze zaterdagochtend in het teken van de Champions League. Met muziek en echte omroepers / muziekmannen was het een geslaagde voetbalochtend. 

Onze kabouters,  mini’s en de JO8 speelden met veel enthousiasme onderlinge wedstrijdjes. Bij de categorieën JO9 / JO10 en JO11 / JO12 werden er teams van 6 spelers gevormd en zij streden onderling om de overwinning in hun poule. Er werd er fanatiek gestreden wat resulteerde in veel spannende potjes. Dat competitievoetbal erg gemist wordt, maakt zo’n ochtend wel weer duidelijk. Met en tegen elkaar strijden in wedstrijdjes is toch het leukste van voetbal. Winnen, gelijkspelen of verliezen. Het hoort er allemaal bij maar uiteindelijk staat plezier dan toch weer voorop. 

De organisatie was in handen van de OHJO’s onderbouw (Hanneke en Cyril) en de onderbouw delegatie van VTZ (Harald en Emile). Samen met de begeleiding van de teams hebben zij weer voor een leuke ochtend voor de jeugd gezorgd. 

Na het Champions League voetbal waren er onderlinge potjes tussen de jeugd vanaf 013 t/m O17. Heerlijk om te zien dat alle kinderen op hun eigen niveau lekker kunnen sporten.

Een dank je wel aan alle vrijwilligers die deze ochtend mogelijk hebben gemaakt!