Cursus verenigingsscheidsrechter

Het is de laatste tijd veel in het nieuws, een terugloop aan vrijwilligers binnen een sportvereniging. Bij onze scheidsrechterscorps is dat ook het geval. Het lukt tot nu om de wedstrijden van scheidsrechters te voorzien, maar de pool wordt wel kleiner. Lijkt het je leuk om een keer een wedstrijd te fluiten (en dat hoeft heus niet elke week!), maar je weet niet precies wat je te wachten staat?
Binnenkort starten wij in samenwerking met de clubs uit de regio en de KNVB een cursus verenigingsscheidsrechter. Hierbij word je opgeleid tot scheidsrechter op clubniveau en kun je meedraaien op basis van beschikbaarheid binnen de groep scheidsrechters van Alcides.
De kosten komen voor rekening van de club, we vragen alleen jouw tijd en inzet.  
Wil je deze cursus van een aantal avonden volgen, geef aan dat je interesse hebt via referees.alcides@gmail.com en je ontvangt van de scheidsrechterscommissie een informatiepakket, zodra er meer bekend is over data en locatie van de cursus. Wil je meer informatie, kun je een mail sturen naar bovenstaand mailadres, maar ook je vraag stellen aan Stefan Jansen, Douwe Zijlstra of André Bijker