D3 bekert met 9 uit 3 verder

1-7 overwinning op Rouveen D3

Alcides liet vandaag zien een zeer goede ploeg te zijn. Vooral in de eerste helft rolde de ene schitterende combinatie na de andere over veld.
Er werd goed overgespeeld en zo werd Rouveen volledig weggetikt.
De openingstreffer was voor Mika. Hij drukte af nadat Anthony vanaf de zijkant bediend werd door Jan-Willem, maar over de bal heen stapte. Altijd lekker als die eerste goal lekker vlot valt.
Even later werd Anthony weer door Jan-Willem aangespeeld en nu schoot hij zelf de 2-0 binnen. De 3-0 was een kopie van de 2-0, dus de tweede voor Anthony. Ook Issam zou vandaag twee keer scoren. De eerste was een afstandsknaller van buiten de zestien, die stijf in het kruis van Rouveen verdween. De tweede van Issam was nog mooier, hij zette in de zestien een één-twee op met Elzo die de bal klaarlegde waarna Issam de 5-0 binnenschoot. Vlak voor de rust werd het ook nog 6-0. Weer op aangeven van Jan-Willem haalde dit keer Bryan de trekker over.

In de pauze regende het complimentjes aan de spelers en dat was volledig terecht.

De tweede helft was helaas geen kopie van de eerste. Het werd wat rommeliger, ook door het wisselen natuurlijk, maar ook omdat men soms teveel voor zichzelf speelde, wat vaak tot balverlies leidde. Daarbij waren we in de afwerking nu wat minder scherp. De 7-0 viel nog wel, Jorn werd aangespeeld door Mika en schoot knap binnen.
Het werd vlak voor tijd nog 1-7, maar dat mocht de pret niet drukken.

Een zeer goede overwinning van D3 wat nu, met drie keer de volle buit, verder is in de beker. Volgende week naar Staphorst voor de eerste competitiewedstrijd. Zin An.

Opstelling Alcides
Luuk,
Elzo, Thijmen, Thomas, Devano
Mohammed, Jorn, Donny,
Jan-Willem, Anthony, Mika
W: Crijn, Issam, Amin, Bryan