Dubbel DD trekt Alcides A2 over de streep tegen Dwingeloo A1


Vandaag mocht A2 voor de eerste competitie wedstrijd de wei in tegen Dwingeloo A1.  
De verwachtingen waren hoog gespannen mede omdat de week ervoor de tweede ronde van de beker was gerealiseerd tegen MSC.
 
Na een goede warming-up konden we onder het genot van een flinke regenbui beginnen met de wedstrijd. Het werd al snel duidelijk dat het goede spel van de wedstrijd tegen Msc niet werd voortgezet, duels waren slap, zeer slordig en onverzorgd positiespel.
Onze aanvallers zaten of nog met de gedachte in de Kansel, of waren simpelweg slordig en lieten hun kop hangen.
Dwingeloo kon er weinig tegenin brengen, behalve dat ze veel duels op kracht wonnen. Echter stond onze achterhoede redelijk sterk en was onze keeper scherp er redde ons een paar keer goed.
 
Na een minuut of twintig kregen we steeds meer kansen maar we bleven ze ook steeds maar missen. Tot aan de 30e minuut waarin Dubbel D(Iddo), de bal kreeg en vanaf een meter of 25 raak schoot en daarmee, zo bleek achetraf, gelijk de eindstand bepaalde.
De tweede helft kregen we nog een stuk of zes, 500% kansen maar, die gingen allemaal naar de sprinter of op de paal. Dwingeloo bleef hiermee geloven in een resultaat, waardoor we af en toe nog flink aan de bak moesten achterin. Maar gelukkig werd de nul gehouden en bleven de volle drie punten in Meppel.
 
Werklust was er wel, maar er werd niet gevoetbald. 
Volgende week Oldemarkt A1 uit.
 
Ps. Voor de toeschouwers er is een verplichte buscombi, wees er snel bij kaarten zijn schaars en duur!