E7 houdt aansluiting bij de top door 2-1 winst


Na het gaan van de wekker en een blik naar buiten, zag het eruit dat dit weer een mooie voetbaldag zou worden. Aangekomen bij Alcides straalde de zin er weer vanaf bij onze kanjers, al dachten sommige ouders nog stiekem aan een extra uurtje slaap. Vandaag zou moeten blijken of de verliespartij van vorige week nog in de koppies zat...



Dat was zeker niet het geval! Van seconde 1 was duidelijk dat het enige doel vandaag 3 punten was. Een heerlijk fel begin van beide teams. Tegenstander Rouveen E3 hadden we in de beker vrij gemakkelijk verslagen, maar dat wilden ze niet nog een keer laten gebeuren. Toch was al snel duidelijk dat er maar 1 team de baas was, Alcides E7!



Lang bleef het 0-0, door net niet zuivere eindpasses, maar ook door goed verdedigen van beide kanten. Opnieuw een afgeslagen aanval van Alcides, Rouveen schiet blind naar voren...onderschepping... bal breed, passeerbeweging, tegenstander met prima schouderduw aan de kant gezet, heerlijke pass, goed positie kiezen en dan een goed schot langs de uitkomende keeper: 1-0 ! (en nog met het chocoladebeen geschoten ook!). Een zeer welkome en verdiende voorsprong. De rest van de eerste helft bleef het hierbij en was iedereen hard toe aan de ranja. 



Na een korte bespreking weer op adem gekomen en weer fris van start. Ook de tegenstander gaf extra gas en drukte stevig, maar kleine mogelijkheden werden om zeep geholpen of door onze keeper gepakt. Weer een aanval van Rouveen, maar goede onderschepping van de pass door Alcides door de verdediging, splijtende pass naar voren dwars door de verdediging van Rouveen en onze sprintende spits wist precies op tijd uit te halen....2-0! Een veiliger marge, maar zeker nog niet gespeeld. 



Dan een lichte verslapping en ineens is het 2-1. Wordt het dan toch nog spannend? Voor de toeschouwers zeker, maar door hecht teamwerk werd de wedstrijd professioneel uitgespeeld. Opnieuw 3 punten in de tas en nu op naar de volgende wedstrijd, uit bij de koploper. We zullen ze eens wat laten zien!