Een mooi begin van het nieuwe voetbalseizoen!

Zaterdag 28 augustus werd de Presentatiemiddag gehouden bij Alcides. Onder grote belangstelling heette voorzitter Stephan Lammerink iedereen van harte welkom! 
Spelers, ouders, opa’s en oma’s, vrienden, buren, supporters en andere belangstellenden waren in grote getalen aanwezig om de teampresentaties van de onder- en bovenbouw en de ST/FC Meppel teams te bekijken. De jeugdsponsoren 123inkt.nl, De Hypotheekshop, Covebo uitzendgroep, Vriend Sport & Fashion, Steeler Yachts, Veldhuis media, Werkplaatstechniek.nl, Silfhout bv en Boudesteyn werden in het zonnetje gezet.   
Ondertussen werd er op het hoofdveld onder begeleiding van de jeugdtrainers en -leiders leuk getraind door alle onderbouw, kon de bovenbouw meedoen aan Bubblevoetbal, Voetvolleybal, Stropdasschieten en latje tik, werden de teamfoto’s gemaakt en was er nog een aantrekkelijke wedstrijd van de JO19-1 te bekijken! Een geslaagde middag met voor ieder wat wils, werd voor alle jeugd afgesloten met een bakje patat en een lekkere shampoo voor een frisse start van het nieuwe seizoen! 


 
Dank aan iedereen die geholpen heeft om van deze middag een succes te maken! 
Op naar een mooi voetbalseizoen!