F2 start voorjaarscompetitie.

Vroeg in de morgen staan de teams in de mist op het veld. Na een goede waming-up start de wedstrijd tegen Staphorst F1.

Een pittig begin, waarin de teams zeker aan elkaar gewaagd zijn. Na de eerste 10 minuten neemt Staphorst het spel over en scoort z'n eerste doelpunt. Na 15 minuten spelen, volgt doelpunt nummer 2 voor Staphorst.

Na de rust kwam Staphorst ook weer sterker terug en scoort na 2 minuten het 3e doelpunt. Alcides probeert terug te komen en krijgt ook een aantal kansen, maar helaas lukt het niet te scoren. De eindstand is uiteindelijk 0 - 7.

Aankomende zaterdag speelt Alcides F2 uit tegen De Blesse F1. Ondanks het verlies tegen Staphorst gaat het team met goede moed de komende week weer lekker trainen en met een goed gevoel "op naar de komende wedstrijd".