Na 2 overwinningen op rij tegen Wolvega en koploper Olde Veste stond vandaag
de wedstrijd tegen Staphorst op het programma.

Harjan was er vandaag niet bij en er waren deze week nog een paar jongens niet
helemaal fit geweest, het beloofde dus een zware wedstrijd te worden.

Bij de warming-up bleek dat Staphorst slechts 7 spelers had, daarnaast waren ze een
paar jongens kwijtgeraakt aan F1, dat bood mogelijkheden voor een 3e overwinning op rij!

We begonnen gelijk goed aan de wedstrijd er werd voorin door Jasmijn, Rida en Jorn goed
overgespeeld, Ramon won zijn duels op het middenveld en als de bal bij de verdediging
kwam dan stonden Noel en Sander op hun post. Sasha laat wekelijks zien een goede,
betrouwbare keeper te zijn die bovendien bijzonder ver uit kan schieten, waardoor
we vlot weer in de buurt van de goal van de tegenstander zijn.

Het hard voor elkaar werken en goede combinatie voetbal had als resultaat
dat we na een minuut of 5 al ons eerste doelpunt maakten (Jorn): 1-0.

Na dit eerste doelpunt namen we geen gas terug. We bleven lekker onze duels winnen
en goed de bal overspelen. Door goed verdedigend werk van met name Noel en Sander
kwam Staphorst niet heel dicht bij onze goal en probeerde daarom met een paar harde
afstandschoten vergeefs de bal achter Sasha te krijgen.

Vlot na ons eerste doelpunt scoorden we de 2-0 en 3-0. Na goed voorbereidend werk van
Jorn, Ramon, Rida en Bjorn. Beide goals werden gescoord door Jasmijn, die hiermee liet
zien niet alleen heel goed te kunnen dribbelen maar ook nog goals te kunnen scoren. SUPER!

De als altijd souverein fluitende Patrick gaf aan dat het tijd was voor rust en ranja.
Deze smaakte prima na een goede eerste helft en een ruststand van 3-0.

In de tweede helft was de concentratie wat minder en vergaten we soms te combineren.
Hierdoor werden onze aanvallende akties een stuk minder gevaarlijk en werden schoten
op het doel geblokt door Staphorst of een prooi van de keeper.

Gevolg hiervan was tevens dat Staphorst ook wat kansjes kreeg. Attent verdedigen en goed
keeperswerk zorgden ervoor dat we de nul hielden.

Ver in de tweede helft hadden we nog wel een goed lopende aanval waarbij de bal van Jorn
naar Rida werd gespeeld, hij Jasmijn alleen voor de keeper zette en zij keurig de 4-0 op
het scorebord zette, wat tevens de eindstand is van deze wedstrijd.