Feyenoord-clinic bij Meppeler voetbalvereniging Alcides is een groot succesIn het kader van het 115-jarig bestaan van de Meppeler voetbalverenging Alcides was afgelopen weekend de jeugd van de middenbouw (de leeftijdscategorieën JO11 tot en met JO15) aan de beurt. Ruim 90 jeugdspelers van Alcides werden onderworpen aan een clinic door professionele trainers van de Feyenoord Soccerschool.

Onder leiding van oud-international Bennie Wijnstekers werden diverse oefenvormen afgewerkt op het hoofdveld van Alcides. Daarbij werd niet alleen op techniek getraind, maar werd ook veel aandacht besteed aan het samenspelen. In het bijzijn van de volop aanwezige ouders en grootouders werkten de jeugdleden zich, zeker vanwege het mooie weer, flink in het zweet.

Ook voor de aanwezige Alcides-trainers was het een leerzame ochtend, want zij deden weer inspiratie op voor hun eigen trainingen. Vanwege de 115de verjaardag van de club werden alle kinderen na afloop getrakteerd op een drankje en een zakje chips. De Feyenoord-clinic werd als een groot succes getypeerd.

Onze speciale dank gaat uit naar Europarcs, hoofdsponsor van Feyenoord. Zij maakten deze clinic mogelijk.