Fun clinic sc Heerenveen voor Pupillen Alcides en MSC (VOL)


Helaas het zit al vol!

Het Drenthe Cup toernooi wordt dit jaar in het Pinksterweekend voor de 30e keer gehouden, voor de organisatie van dit toernooi reden om dat jubileum niet zomaar voorbij te laten gaan. Wie jarig is trakteert en in dit geval trakteert het bestuur van de Drenthe Cup de F t/m de D pupillen van Alcides en MSC op een leuke Fun clinic. Met allerlei leuke spelonderdelen en voetbaloefeningen worden de pupillen op het Hoofdveld van Alcides bezig gehouden. Elke deelnemer ontvangt een shirt van sc Heerenveen en aan het eind van de middag een tasje met allerlei verrassingen. Van de organisatie krijgt iedereen na afloop ook nog patat, en iets te drinken. Deze middag wordt jullie aangeboden door het bestuur van de Drenthe Cup en kost de deelnemers niets. Er is plaats voor in totaal 90 deelnemers, dat zijn er 45 voor MSC en 45 voor Alcides. Geef je dus snel op want er is niet meer plek dan voor 90 pupillen.
Vol=Vol

De Funclinic van sc­Heerenveen
  • Voor wie: F t/m de D pupillen
  • Wanneer: 12 mei 2016
  • Hoe laat: 15.30 uur (half vier)
  • Waar: Hoofdveld van Alcides
Je kunt je opgeven bij:
Voor Alcides: Kiko55@home.nl

We zijn de volgende gegevens van je nodig; naam, adres, e mail adres, telefoonnummer.
(De gegevens worden dan doorgegeven aan sc Heerenveen en zij zorgen dat de uitnodigingen worden verstuurd met een voetbalpaspoort dat nodig is voor deze middag).

Na de Funclinic is er nog een mooie wedstrijd tussen Ajax Cape Town uit Zuid Afrika tegen een selectie van spelers van MSC en Alcides.

Doe dus mee, en geef je op voor maandag 2 mei 2016.
We zien jullie graag op 12 mei!