Hoofdtrainer Wilko Niemer verlengt bij AlcidesGoed nieuws voor een ieder die Alcides een warm hart toedraagt, Wilko Niemer, trainer van Alcides 1 heeft zijn contract met één seizoen verlengd.
VTZ, bestuur en spelersraad zijn gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat zij graag nog een jaar langer verder willen met onze trainer, die zelf ook verheugd is met deze verlenging. Wilko is dan ook een echte clubman die volgend seizoen voor het vijfde jaar voor de groep staat bij Alcides 1. Zeer bijzonder want daarmee passeert hij Jan Derk Brandsma die van1992 tot 1996 vier seizoenen de 1e selectie onder zijn hoede had.
De afgelopen jaren is er goed gepresteerd terwijl tegelijkertijd het beleid van de club, het inpassen van eigen jeugd en regionale talenten, zichtbaar is geweest. Dit heeft geleid tot een jong en zeer herkenbaar en vooral ook 'Meppels' elftal.
De trainer zelf vindt 'dat er nog veel rek zit in de spelersgroep, individueel, maar zeker ook als team. Een proces met vallen en opstaan met zo veel jonge spelers, maar daar ligt, ook voor mij de uitdaging. Verder ben ik er uiteraard trots op al zo lang in deze functie voor mijn club te mogen werken.'

Alcides start de komende tijd de gesprekken met de overige stafleden van de 1e selectie.