Informatie Summer Break

Met ruim 300 aanmeldingen belooft het zaterdag een fantastische Summer Break te worden. De voorbereidingen zijn in volle gang! 

Onderstaand een aantal belangrijke huishoudelijke mededelingen.

Mensen die zich hebben aangemeld voor de BBQ krijgen zaterdag in de kantine na betaling een bandje uitgereikt. Wij verzoeken iedereen zoveel mogelijk contant af te rekenen (m.u.v. de vrijwilligers, zij krijgen de BBQ aangeboden). Prijs per persoon is 12 euro, kinderen t/m 12 jaar betalen 6 euro. Bandjes kunnen worden afgehaald tussen 15.30 uur en 18.00 uur.

Super gaaf om te melden is dat de organisatie van ouder-kind toernooi en het 7 x 7 toernooi in handen is van een aantal enthousiaste stagiaires. Zij zullen ook zaterdag aanwezig zijn om het geheel te begeleiden.
  • Het ouder-kind toernooi voor de pupillen begint om 16.00 uur. Wij verzoeken iedereen die hieraan deelneemt om 15.45 uur (omgekleed) aanwezig te zijn. Ter plekke wordt het programma bekend gemaakt.
  • Het 7 x 7 toernooi voor junioren en senioren begint om 17.00 uur. Wij verzoeken iedereen die zich hier voor opgegeven heeft om 16.45 uur (omgekleed) klaar te staan. Ter plekke wordt de teamindeling en het programma bekend gemaakt.
  • Er kan na afloop gebruik gemaakt worden van kleedkamer 3 t/m 8.

Wij hebben er zin in en hopen er met z’n allen een geweldige dag van te maken.